sâmbătă, 16 iulie 2016

Vanzari imobiliare

Cu siguranta ca oricine isi doreste sa vanda sau sa cumpere o locuinta, fara a-i avea drept intermediari pe agentii imobiliari, intrucat acestia de cele mai multe ori obtin comisioane semnificative. Dupa ce piata economica a tarii si-a mai revenit in urma crizei financiare din 2008, in prezent sunt o multime de proprietati scoase la vanzare care isi asteapta proprietarii.
Fara agentii
Daca iti doresti sa cumperi o casa, un apartament, un teren sau un spatiu fara a apela la agentii, poti incerca pe Imperator.ro la sectiunea vanzari imobiliare, intrucat sunt disponibile numeroase anunturi. In plus, acestea sunt gratuite, astfel ca cei care le posteaza nu au nimic de platit si nici de pierdut, adesea fiind direct proprietarii si nu diferite persoane intermediare.
Mai usor
Totul este mult mai usor cu ajutorul site-urilor cu anunturi gratuite, intrucat numarul mare de utilizatori asigura un trafic constant. Iti selectezi toate criteriile pe care doresti sa le indeplineasca viitoarea proprietate, pentru a nu mai fi nevoie sa cauti printre cateva mii de anunturi si astfel sa fie afisate doar cele mai relevante optiuni pentru tine. Imperator este foarte prietenos cu utilizatorii, motiv pentru care oricine se poate descurca sa posteze un anunt gratuit intr-una din cele cateva categorii.
Caracteristici

Pentru vanzari imobiliare se pot posta pana la 8 fotografii, anuntul este gratuit, valabil 90 de zile dupa care se reinnoieste automat, insa cei care isi doresc ca anuntul sa fie mai vizibil pentru un numar mai ridicat de utilizatori, il pot promova si astfel au sanse mai mari de a face tranzactia. Cu cat mai multe detalii, cu atat mai bine, intrucat posibilii cumparatori isi doresc sa cunoasca toate detaliile inca de la bun inceput. De asemenea, comunicarea se poate face fie la telefon, fie prin intermediul sistemului de mesaje disponibil pe site.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu