miercuri, 6 iulie 2016

Avantajele sistemelor GPL pentru masina

Fiecare sofer isi doreste sa dispuna de un autoturism puternic cu multi cai putere, care sa se remarce in trafic, insa aceste masini cu motoare mari presupun si un consum ridicat de combustibil, fapt care ii pune pe ganduri pe unii. Intotdeauna se vor cauta solutii pentru a avea parte de un consum cat mai scazut de carburant, motiv pentru care soferii fie aleg sa circule fara sa utilizeze climatizarea autoturismului sau incearca sa mearga la consum, fara a depasi o anumita turatie.
In schimb, circularea cu motorul subturat favorizeaza uzarea acestuia, astfel ca se fac economii pe o parte, dar pe de cealalta parte este nevoie de sume mult mai mari pentru reparatiile ce urmeaza. Cu toate acestea, o solutie poate mult mai potrivita este apelarea la sisteme GPL performante, deoarece cele mai moderne promit si cele mai bune conditii pentru soferi.
Avantajele sistemelor GPL
Datorita evolutiei tehnologice in acest domeniu, sunt disponibile o multime de sisteme avantajoase din toate punctele de vedere, care sunt mai ieftine, consuma mai putin combustibil si creste durata de viata a motorului. Pretul mediul al unei instalatii GPL este de 500 de euro, suma care se amortizeaza in 10.000 de km. Cu alte cuvinte, dupa un an de circulat cu ajutorul sistemului, soferii vor incepe sa simta in propriul buzunar economiile facute.

Pretul gazului petrolier lichefiat este aproape la jumatate din pretul motorinei sau benzinei, iar din acest motiv sistemele GPL nu sunt intalnite numai in randul taximetristilor, ci si al soferilor obisnuiti. De asemenea, instalatiile sunt din ce in ce mai performante, presupun niste rezervoare foarte groase pentru evitarea problemelor, iar montarea lor se face doar in service-urile de specialitate. Datorita acestor sisteme, motorul autoturismelor este mai bine protejat, intrucat ungerea acestuia se face in cele mai bune conditii, datorita lipsei impuritatilor din combustibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu