duminică, 21 august 2016

Sfaturi achizitie bilete de avion

Acum este mult mai usor, mai confortabil, mai placut si mai ieftin sa calatoresti oriunde in tara si peste granite. De ce sa pierzi jumatate de zi pe drum atunci cand trebuie sa ajungi de la Bucuresti la Iasi, la Timisoara sau la Cluj, cand ai ocazia de a ajunge la destinatie in doar 50 de minute cu avionul? Aerotravel propune cele mai accesibile bilete de avion, iar calatorii nu trebuie decat sa isi aleaga locul in care isi doresc sa ajunga, precum si data. In plus, este mult mai usor sa iti planuiesti vacanta potrivita in strainatate, iar daca programul tau este unul flexibil, atunci vei avea si mai mult de castigat.
Mai multe economii
Cu siguranta ca cele mai multe persoane au un buget limitat alocat vacantei, iar orice economie este bine venita. Daca ai posibilitatea de a-ti alege cand vrei data concediului, atunci iti poti rezerva din timp biletele, cand preturile sunt mult mai mici, insa poti urmari si cele mai bune oferte pentru a te bucura de tarife foarte accesibile. Pe piata romaneasca sunt prezente tot mai multe companii aeriene, astfel ca acesta introduc periodic oferte atractive. Un bun exemplu ar fi faptul ca Blue Air propune preturi mai mici 20% catre orice destinatie intr-o anumita zi din fiecare luna.
Mai confortabil

Calatorii nu trebuie sa fie prezenti la aeroport decat cu o ora inainte de decolare, pentru a face toate formalitatile, iar cum tot mai multe curse sunt directe, pot evita sa piarda timp prin aeroporturi asteptand zborul de legatura. In plus, astfel sunt sanse minime ca propriul bagaj sa fie ratacit si te bucuri de tot confortul de care ai nevoie in vacanta, tinand cont ca la destinatie ajungi complet odihnit si te poti bucura de mai mult timp liber pe care sa il petreci asa cum iti doresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu