marți, 14 martie 2017

La evenimentele speciale trebuie purtate rochii de gala

Cu ocazia unui eveniment mai special, orice femeie isi doreste sa poarte o piesa vestimentara sau un accesoriu care sa o puna in valoare si care sa o ajute sa atraga admiratia si privirile tuturor celor din jur. De cele mai multe ori, doamnele aleg rochii de gala din dantela pentru eleganta si versalitatea lor, iar daca aveti ocazia sa participati la o astfel de petrecere, puteti incerca diverse modele de astfel de articole de imbracaminte.

Rochii de seara lungi

In anul 2017 stilul pentru care puteti opta in materie de rochii de gala din dantela este unul cat mai clasic, dar cu anumite accente excentrice in cazul in care va doriti un look mai special. Trenele lungi sunt in continuare preferatele creatorilor de moda mai ales cand vine vorba despre rochii lungi, iar prin urmare, nu ezitati sa va alegeti modelul potrivit pentru a straluci intreaga noapte.

Cu toate ca dantela este utilizata de catre designeri in sezonul de primava-vara, ea reprezinta unul dintre materialele care sunt recomandate a fi purtate pe tot parcursul anului, datorita rafinamentului pe care o da unei piese vestimentare. Totodata, astfel de rochii pot fi asortate in special cu sandale, iar in general, este bine sa evitati incaltamintea inchisa la varf sau pe cea cu platforma pentru ca aceasta va crea un contrast neplacut.

Rochii de seara scurte 



In ultimii ani s-a putut observa faptul ca la capitolul rochii de gala din dantela nu se incadreaza numai modelele lungi, ci si cele putin mai scurte, pana dupa genunghi, iar acest lucru nu poate fi decat un avantaj pentru femeile scunde. 

Trebuie sa tineti cont ca detaliile conteaza intotdeauna, in special in tinuta unei doamne sau domnisoare, asa ca pantofii trebuie potriviti perfect cu restul outfit-ului, iar bijuteriile sa mearga pe aceeasi linie cromatica.