vineri, 29 iulie 2016

Why you have to choose rent car with driver?

I was travelling in foreign countries in the last 10 years and I think I know my way of dealing with fooreign people from foreign countries, so I will have to tell you a very interesting story, about a small country from the eastern europe - it is about Romania, a country that excels in beautifull landscapes, starting with rocky mountains, to nice hills filled with forests and a great delta, the Danube Delta.

Now... what I like the most and no one will be able to confirm unless they have visited that country is the food, that is simply great - and the wine, the local groc (called tuica or palinca - depending on the area where you are).

But another thing that made me love this experience was the fact that I could hire a great car, a Mercedes car, along with a very nice driver -  from a company named RentCarWithDriver - and the gui basically drove for 2 weeks with me through all off Romania, he showed me a lot of nice places, he also showed me a lot of great mountains, lakes, forests, I have seen castles and medieval cities - and everything for a very small amount of money.

Also - the food there is very nice - in fact it is so nice that you will be unable to enjoy the food in your original cuntry, due to the fact that it won't have the same taste and also because it will not have this great price.

So - I have to recommend to everyone to visit Romania, to do some virtual tours with some great local guides and to have the time of your live in this exotic paradise of the Eastern Europe and Balkans.

luni, 25 iulie 2016

Fotografii si albumele foto pentru botez

Botezul unui copil este primul cel mai important moment din viata lui, insa, din nefericire nu isi poate aminti ceea ce s-a intamplat. Din acest motiv, parintii apeleaza la serviciile fotografilor profesionisti, iar de cele mai multe ori isi doresc si un album foto. Pe langa faptul ca reprezinta o modalitate de a pastra fotografiile, albumul poate fi oferit drept cadou nasilor, bunicilor sau celorlalti invitati. Daca va faceti griji in privinta pretului, trebuie sa stiti ca pe piata exista numeroase oferte facute de fotografi sau de alti artisti cu care se poate colabora.

Fotografii si albumele foto

In functie de gusturile parintilor, tematica botezului sau de destinatia lui, albumul foto poate fi prelucrat in diverse forme, culori sau modele, astfel incat sa se respecte dorintele clientilor. Fotograful are un rol important in crearea unui album foto de botez deoarece, pe langa faptul ca selecteaza pozele, le editeaza si apoi le imprima, exista si unele cazuri in care acesta este si designerul. 

De asemeanea, sunt si situatii in care fotograful colaboreaza cu artistii specializati in realizarea albumelor foto. In oricare dintre aceste situatii iesiti in avantaj si aveti siguranta ca produsul final va fi unul calitativ, pe placul dumneavoastra. Mai mult decat atat, la final, veti avea un album foto de botez unic in care se vor regasi cele mai superbe fotografii.

Spre deosebire de albumele gata facute si achizitionate din magazine, beneficiati de unicitatea produsului. In plus, acesta poate fi lucrat manual cu ajutorul diferitelor obiecte si materiale sau poate fi desenat pe calculator. De asemenea, puteti sa il lasati pe artist sa creeze singur albumul, iar inainte de imprimare, acesta va va cere parerea. Chiar daca alegeti albume simple, complicate, colorate, 3D, din materiale textile, din obiecte naturale sau cu diverse aplicatii, puteti fi sigur ca ati luat cea mai buna decizie.




duminică, 24 iulie 2016

Thee very best of Romania - in 7 days

During my first visit in Romania I have decided to rent a car with driver in Bucharest, to better enjoy my time there. 
I am sure that this is one of the most beautiful countries in Eastern Europe, Romania also attracts millions of travelers each year with its nice mountains and landscapes, unique culture and historically significant landmarks. there are so many beautiful ways to visit Romania. Whether you’re searchingfor soaring mountains to climb, warm waters to bathe in, forests to explore or plains to explore, Romania has them all.
One of the most important places to visit is - The Peles Castle - undoubtedly one of the most exceptional tourist attractions in Romania, boasting a fabulous architecture and a rich heritage. The castle can be found near Sinaia in Prahova County, nestled within the majestic Carpathian Mountains. 
Another castle, also known as Dracula’s Castle, the Bran Castle can be found in Bran, in close proximity to the important city of Brasov. This majestic structure is commonly regarded as the home of the famous Dracula character brought to life by Bram Stoker, but its history is much more comprehensive than that.
The beautiful Corvin Castle can be found in Hunedoara, in the Transylvania region of Romania. This Gothic-Renaissance masterpiece was commissioned by John Hunyadi in 1446, and it was meant to replace an already existing keep that was built by Charles I of Hungary on the same site.
Prior to my depart, I have seen the Palace of the Parliament is a record-breaking building that can be found in Romania’s capital which is also the largest city  – Bucharest. This great structure was designed by Anca Petrescu and flaunts 12 stories, 4 underground levels as well as a total floor surface of 3,7 million square feet. Finished in 1997,

sâmbătă, 16 iulie 2016

Vanzari imobiliare

Cu siguranta ca oricine isi doreste sa vanda sau sa cumpere o locuinta, fara a-i avea drept intermediari pe agentii imobiliari, intrucat acestia de cele mai multe ori obtin comisioane semnificative. Dupa ce piata economica a tarii si-a mai revenit in urma crizei financiare din 2008, in prezent sunt o multime de proprietati scoase la vanzare care isi asteapta proprietarii.
Fara agentii
Daca iti doresti sa cumperi o casa, un apartament, un teren sau un spatiu fara a apela la agentii, poti incerca pe Imperator.ro la sectiunea vanzari imobiliare, intrucat sunt disponibile numeroase anunturi. In plus, acestea sunt gratuite, astfel ca cei care le posteaza nu au nimic de platit si nici de pierdut, adesea fiind direct proprietarii si nu diferite persoane intermediare.
Mai usor
Totul este mult mai usor cu ajutorul site-urilor cu anunturi gratuite, intrucat numarul mare de utilizatori asigura un trafic constant. Iti selectezi toate criteriile pe care doresti sa le indeplineasca viitoarea proprietate, pentru a nu mai fi nevoie sa cauti printre cateva mii de anunturi si astfel sa fie afisate doar cele mai relevante optiuni pentru tine. Imperator este foarte prietenos cu utilizatorii, motiv pentru care oricine se poate descurca sa posteze un anunt gratuit intr-una din cele cateva categorii.
Caracteristici

Pentru vanzari imobiliare se pot posta pana la 8 fotografii, anuntul este gratuit, valabil 90 de zile dupa care se reinnoieste automat, insa cei care isi doresc ca anuntul sa fie mai vizibil pentru un numar mai ridicat de utilizatori, il pot promova si astfel au sanse mai mari de a face tranzactia. Cu cat mai multe detalii, cu atat mai bine, intrucat posibilii cumparatori isi doresc sa cunoasca toate detaliile inca de la bun inceput. De asemenea, comunicarea se poate face fie la telefon, fie prin intermediul sistemului de mesaje disponibil pe site.

miercuri, 6 iulie 2016

Avantajele sistemelor GPL pentru masina

Fiecare sofer isi doreste sa dispuna de un autoturism puternic cu multi cai putere, care sa se remarce in trafic, insa aceste masini cu motoare mari presupun si un consum ridicat de combustibil, fapt care ii pune pe ganduri pe unii. Intotdeauna se vor cauta solutii pentru a avea parte de un consum cat mai scazut de carburant, motiv pentru care soferii fie aleg sa circule fara sa utilizeze climatizarea autoturismului sau incearca sa mearga la consum, fara a depasi o anumita turatie.
In schimb, circularea cu motorul subturat favorizeaza uzarea acestuia, astfel ca se fac economii pe o parte, dar pe de cealalta parte este nevoie de sume mult mai mari pentru reparatiile ce urmeaza. Cu toate acestea, o solutie poate mult mai potrivita este apelarea la sisteme GPL performante, deoarece cele mai moderne promit si cele mai bune conditii pentru soferi.
Avantajele sistemelor GPL
Datorita evolutiei tehnologice in acest domeniu, sunt disponibile o multime de sisteme avantajoase din toate punctele de vedere, care sunt mai ieftine, consuma mai putin combustibil si creste durata de viata a motorului. Pretul mediul al unei instalatii GPL este de 500 de euro, suma care se amortizeaza in 10.000 de km. Cu alte cuvinte, dupa un an de circulat cu ajutorul sistemului, soferii vor incepe sa simta in propriul buzunar economiile facute.

Pretul gazului petrolier lichefiat este aproape la jumatate din pretul motorinei sau benzinei, iar din acest motiv sistemele GPL nu sunt intalnite numai in randul taximetristilor, ci si al soferilor obisnuiti. De asemenea, instalatiile sunt din ce in ce mai performante, presupun niste rezervoare foarte groase pentru evitarea problemelor, iar montarea lor se face doar in service-urile de specialitate. Datorita acestor sisteme, motorul autoturismelor este mai bine protejat, intrucat ungerea acestuia se face in cele mai bune conditii, datorita lipsei impuritatilor din combustibil.